autumn1.jpgautumn2.jpgautumn3.jpgautumn4.jpgautumn5.jpgautumn6.jpgautumn7.jpg

Οδική παιδεία από τη "ΔΡΩ" στο ΓΕΛ Μοιρών

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την οδική συμπεριφορά πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου 2017 στο ΓΕΛ Μοιρών από την ομάδα "Δρω" και τους μαθητές του σχολείου μας. Ειδικότερα, η εθελοντική ομάδα  ΔΡΩ πραγματοποίησε το πρώτο κομμάτι από μια σειρά δράσεων γύρω από την οδική παιδεία. Ξεκινώντας από το Λύκειο Μοιρών, η ΔΡΩ έφερε σε πέρας μια δράση που περιλάμβανε τόσο ομιλίες,  όσο και βιωματικό μέρος με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της οδικής παιδείας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο κ. Λιονάκης Γιάννης,  πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, ο Μανώλης  Στεφανουδάκης,   χρυσός  παραολυμπιονίκης,  ο  Χρυσόστομος  Περγιανάκης, πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού τμήματος Μοιρών, αλλά και τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοιρών, ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Μανασσάκης.

Οι μαθητές από το λύκειο που έστησαν και στελέχωσαν το θεατρικό ήταν: η Ρουσάκη Μαρία, η Νικολούδη Ρένα, ο Κανακάκης Στέλιος, ο Βολονάκης Αντώνη, η  Κουρουθιανάκη Μελανθία, ο Μαλλιαράκης Θοδωρή και η Κουκουριτάκη Νικολέτα. Το μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι Μακιγιέζ: Ξενικάκη Αναστασία και Γιαμπουλάκη Λίτσα. Την τεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Κωνσταντάκης Κωνσταντίνος.  

 

Όλοι αναμφίβολα οι συμμετέχοντες εργάστηκαν με μεράκι για να προβληματίσουν μέσα από το θεατρικό δρώμενο τους συμμαθητές τους για το οξύ πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων που πλήττει την περιοχή της Μεσσαράς τα τελευταία χρόνια.