autumn1.jpgautumn2.jpgautumn3.jpgautumn4.jpgautumn5.jpgautumn6.jpgautumn7.jpg

Ο Νέος μας Δικτυακός Τόπος

New and Fresh 10 Δεκεμβρίου 2011 - Ο νέος Δικτυακός Τόπος του σχολείου μας είναι πλέον γεγονός!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο νέος Δικτυακός Τόπος του Γενικού Λυκείου Μοιρών.

Με νέα μορφή, νέα αισθητική και νέες δυνατότητες, φιλοδοξεί να βοηθήσει στην καλύτερη επικοινωνία του Σχολείου με τους Μαθητές, τους Εκπαιδευτικούς, τους Γονείς και Κηδεμόνες αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ανάπτυξή του γίνεται με την υποστήριξη της Εφαρμογής Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) Joomla!, η οποία αποτελεί Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL με χρήση δυναμικού περιεχομένου σε γλώσσα PHP και βάση δεδομένων MySQL, αποσκοπώντας στην ευέλικτη και συνεχή ανάπτυξη και ενημέρωσή του, ενώ η προσφορά προτύπου από το a4joomla, δίνει μια φρέσκια και μοντέρνα αισθητική.

Την μελέτη και σχεδίαση του Ιστότοπου έχει αναλάβει ο Κάτης Ευάγγελος, εκπαιδευτικός Πληροφορικής του σχολείου. Απαραίτητη βέβαια, σε θέματα όπως η εύρεση στοιχείων και φωτογραφιών, η επιλογή και σύνταξη κειμένων, άρθρων κ.α., είναι η βοήθεια και η υποστήριξη από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας.

Σας προσκαλούμε να κάνετε την ψηφιακή σας "βόλτα" στον Ιστότοπό μας! Με χαρά θα δεχτούμε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας στο Βιβλίο Επισκεπτών. Να σημειώσουμε τέλος, ότι η ανάπτυξη του Ιστότοπου θα συνεχίστει, καθ'όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Είμαστε στον αέρα...