autumn1.jpgautumn2.jpgautumn3.jpgautumn4.jpgautumn5.jpgautumn6.jpgautumn7.jpg

Το ΓΕΛ Μοιρών αντιδρά στα φαινόμνεα Bullying

Διαμαρτυρία κατά του Bullying Μάρτιος 2015 Το ΓΕΛ Μοιρών ενάντια στην Ενδοσχολική Βία

Με συνθήματα κατά της βίας και πολύ παλμό πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 13:30 πορεία διαμαρτυρίας απ΄ τους μαθητές του ΓΕΛ Μοιρών. Συγκεκριμένα, οι μαθητές προσπάθησαν να ενώσουν και να υψώσουν τη φωνή τους ενάντια στην ενδοσχολική βία αλλά και να εκφράσουν περίτρανα τη θλίψη και την οργή τους για τον τραγικό θάνατο του συμπατριώτη μας, που κηδεύτηκε εκείνη την ημέρα, του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα, το 15μελές οργάνωσε την αποστολή χρηματικού ποσού απ΄τα ταμεία των τμημάτων σε ίδρυμα της περιοχής, αντί στεφάνου, στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τέλος, συνέθεσαν κείμενο που ανάρτησαν στο e-messara.gr και το οποίο ακολουθεί:

«Θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο σήμερα Τρίτη 17/03/2015 που πραγματοποιείται η κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη, να δείξουμε μέσα από μια συλλογική δράση όλων των μαθητών του σχολείου μας την αντίδρασή μας.

Θέλουμε με το δικό μας τρόπο να κατακρίνουμε όλα τα αποτρόπαια εγκλήματα που συνέβησαν εις βάρος ενός συμπατριώτη μας και σχετίζονται άρρηκτα με το φαινόμενο ?bullying? που έχει λάβει τραγικές διαστάσεις σήμερα.

Έτσι, με αφορμή αυτό το περιστατικό που συγκλόνισε προσπαθούμε να ?υψώσουμε? τη φωνή μας και να καυτηριάσουμε τέτοιες ενέργειες.»